Enter your keyword

O nama

Ukratko, o nama

VRIJEDNOST KAO PROIZVOD POVJERENJA

O nama – Zona Telekomunikacije teže kreaciji vrhunskih usluga digitalnih komunikacija, zabave i informacija. Trudimo se da na najbolji način doživite prednosti digitalnih usluga – kućni internet, mobilna telefonija (4G mreža), streaming, televizija, prepaid, mobilni internet. Pobrinućemo da za vas pronađemo najbolja pametna rješenja koja će pojednostaviti komplikovano, uštediti vrijeme i novac te učiniti da više uživate u slobodnim trenucima.

TEHNOLOGIJA U SVRHU OPŠTEG DOBRA

NISMO NAJVEĆI, ALI KAŽU DA SMO NAJBOLJI

A tek smo počeli...

- Konkurentne cijene i kvalitetne usluge
- Brza realizacija i 24/7 tehnička podrška
- 4G mreža
- Televizija
- Velika pokrivenost u BiH
Konstantnim praćenjem svjetskih trendova i stalnim ulaganjem u unapređenje tehnologije, razvoj organizacije i optimizacijom resursa, Zona Telekomunikacije svakodnevno širi mrežu povjerenja sa partnerima, privatnim i poslovnim korisnicima.

Iako smo najmlađi operator na lokalnom tržištu, ne manjka nam hrabrosti te se tako i trudimo da budemo inovatori i pomjerimo granice. Globalna povezanost u savremenom informatičkom društvu, naš je primarni cilj.

Naš dugoročni cilj je da postanemo vodeća kompanija u oblasti internet tehnologija i telekomunikacija u BIH. Konstantno ulažemo u sopstvenu mrežnu infrastrukturu, razvoj i stručne kadrove, kako bismo omogućili kvalitetniju, jeftiniju i bržu komunikaciju.

Predanim radom nastojimo zadovoljiti potrebe naših korisnika na taj način što ćemo ponuditi kvalitetnu uslugu. Konstantno napredovati i pratiti svjetske trendove. Korektno poslovati i biti poželjan partner. Imati razvojni uticaj na okruženje. Gotovo da nema telekomunikacione oblasti u koju nismo investirali svoju pažnju, vrijeme ili resurse. Fokus našeg društveno odgovornog poslovanja je očuvanje životne sredine i upotrebi najnovijih tehnologija u svrhu činjenja dobra.

Poslujemo u oblasti interneta i telekomunikacija i pružamo sljedeće usluge:

 • Kućni Internet
 • Mobilna telefonija
 • Kućna televizija
 • VPN
 • Audio/Video prenos
 • Streaming
 • Prodaja telekomunikacione opreme
 • Poslovna rješenja za mala i velika preduzeća

Sjedište naše kompanije je u Bijeljini sa poslovnim jedinicama u Banja Luci i Sarajevu, te poslovnim partnerima u skoro svakom gradu na teritoriji BiH kojima se možete obratiti ukoliko želite da koristite Zona usluge. Zona zapošljava više od 40 mlađih, visokoobrazovanih stručnjaka sa relevantnim iskustvom na polju telekomunikacija i bežičnih radio linkova.

 • U 2020.godini Zona Telekomunikacije je akvizirala 3475 novih korisnika – fizička i pravna lica.
 • U 2020.godini Zona Telekomunikacij je realizovala infastrukturne investicije u iznosu 1.100.000,00 KM.
 • U 2020.godini fokus Zona Telekomunikacije je bio na sanaciji, reorganizaciji i rješavanju problema mreže. Od ukupno 2465 pristupnih tačaka u mreži Zona Telekomunikacije, reorganizovali smo do sada više od 270 pristupnih tačaka i organizovali više od 60 novih pristupnih tačaka.
20000

Zadovoljnih korisnika

120

Biznis partnera

150

Posrednika širom BiH

20

Različitih usluga

POSVEĆENI VRIJEDNOSTIMA

ANALIZA
REALIZACIJA
ODRŽAVANJE
PODRŠKA

ZAŠTO ODABRATI NAS?

Superbrz internet za svaki budžet

Nudimo moderan i vrhunski kućni internet, i to bez uslova, bez ugovorne obaveze. Uz velike brzine, stabilnost veze, bićete u potpunosti zadovoljni našim uslugama. Ako želite, kućni internet možete spojiti sa kućnom televizijom i uštediti. Iza nas su iskustvo, dugo planiranje i profesionalna realizacija.

Zona Foto Galerija

ZONA POSLOVNI PARTNERI

MJESTO ZA VAŠA PITANJA

E-MAIL

Pošaljite nam e-mail na Korisničku podršku

BESPLATNI INFO BROJ

Pozovite 080 03 09 30.
Tu smo za vas 24 časa dnevno!

DRUŠTVENE MREŽE

Uvijek smo vam dostupni na Facebooku, Youtubeu i Instagramu.

POSLOVNICE

Posjetite naša prodajna mjesta i saznajte sve što vas interesuje.