USLUGE

U širokom spektru naših dodatnih usluga možemo da vam ponudimo sledeće:

Web dizajn i developing

U mogućnosti smo da vam ponudimo kvalitetna rješenja orijentisana ka web -u, a u cilju bolje promocije ili unapređenja poslovanja. U sklopu tih usluga naš tim može da vam ponudi kompletan razvoj internet prezentacije ili kompletnog softverskog rješenja zasnovano na interenet tehnologijama koje mogu da unaprede vaše poslovanje.

Android aplikacije

Ukoliko se ukaže potreba da se poslovanje prilagodi sve većem broju Android uređaja, možemo da vam izradimo aplikatino rješenje za ove uređaje.Bilo da se radi o online prezentaciji ili aplikaciji , na jednostavan i brz način naći put do kupaca.

IPhone Aplikacije

Ako vaši klijenti ili poslovne potrebe zahtjevaju da budu orijentisane ka Iphone ili IOS-u, naš tim može da vam kvalitetno odradi ove vrste aplikacija.

Hosting

S obzirom na veliku potražnju kako za izradom web prezentacija tako i za kvalitetnim hosting serverima na kojim će biti smještene web prezentacije u mogućonsti smo da vam pružimo kvalitene i pouzdane usluge hostinga na našim serverima.

U zavisnosti od potreba možemo da ponudimo različite pakete hostinga i to:

START BEGINER ADVANCE PROFESSIONAL
Prostor 500 MB 1 GB 5 GB 10 GB
Domen 1 (com/.net/.org -free) 1 (com/.net/.org -free) +1 1 (com/.net/.org -free)+4 neograničen
Poddomena 1 10 neograničen neograničen
E-mail nalozi 5 10 30 neograničen
Protok 1000 MB 10000 MB 20000 MB 50000 MB
MySQL baze 0 1 5 10
Upravljački interfejs C-Panel C-Panel C-Panel C-Panel
FTP naloga 1 2 5 neograničen
Web mail DA DA DA DA
Ostalo PHP4, PHP5,CGI, SSL,CGI, Free Site Building Tools and 4,500 Website Templates, PHP4, PHP5,CGI, SSL,CGI, Free Site Building Tools and 4,500 Website Templates, Joomla & Wordpress quick Install, PHP4, PHP5,CGI, SSL,CGI, Free Site Building Tools and 4,500 Website Templates, Joomla & Wordpress quick Install, PHP4, PHP5,CGI, SSL,CGI, Free Site Building Tools and 4,500 Website Templates, Joomla & Wordpress quick Install,
Podrška 24/7 24/7 24/7 24/7
Cijena 50 KM/god 100 KM/god 120KM/god 200KM/god

Ukoliko želite zakup VPS servera možemo da vam ponudimi i ovu opiciju prilagođenu vašim potrebama.

Audio streaming

Za podršku radio stanicama možemo da ponudimo sledeću opciju:

900 korisnika / 128 kb / = 350 KM/mj

SMS marketing

U novije vrijeme sve više pažnje privlači SMS marketing koji predstavlja najbrži i nasigurniji način da se promotivna portuka ili informacija dostai direktno do željene ciljane grupe.Kroz kontrolni panel možete da kreirate bazu brojeva telefona na koji želite da šaljete SMS poruke a imate i mogućnost integracije web linkova. Više informacija možete pronaći na web stranici - www.smsadria.com

Cijene paketa su sledeće:

  • SMS100 - Paket od 100 poruka - 0,08 EUR po poruci
  • SMS300 - Paket od 300 poruka - 0,07 EUR po poruci
  • SMS500 - Paket od 500 poruka - 0,06 EUR po poruci
  • SMS1000 - Paket od 1000 poruka - 0,05 EUR po poruci

(video spotovi, prezentacije, animacija,)

Multimedijani sadržaji kao što su video spotovi ili interaktivne prezentacije ili animirani sadržaj može predstavljati odličan način da se prezentuje ponuda krajnjem klijentu na vizuleno dopadljiv način. Za izradu ovih sadržaja osim znanja potrebno je i iskustvo i poznavaje različitih tehnologija kao što su: 3D MODELOVANJE, VIDEO MONTAŽA, SNIMANJE, VIZUELNI EFEKTI (POSTPRODUKCIJA), itd. Na dosadašnjim projektima pokazali smo zavidan uspjeh a naši klijenti su zadovoljni sa našim uslugama.

Social network branding

Ukoliko su socijalne mreže (Facebook, Google+, LinkedIn, Twiter...) važan segment u vašoj komunukaciji sa klijentima ili kupcima, a potreban vam jedinstven i prepoznatljiv izgled, možemo da vam izradimo kompletan vizuelni indetitet za socijalne mreže.

Dizajn kataloga i promotivnih materijala

Za potrebne promcije gdje je koriste štampani materijali (letci, flajeri, katalozi, itd) uspješno možemo da pripremimo kompletno dizajnersko rješenje spremno za štampu.

Vizuelni indetitet

Ako je vašoj kompaniji potreban kompletan vizuleni indetitet usklađen sa grafičkim standardima koji će od vaše firme napraviti jedinstven i prepoznatljiv brend, možemo da vam uradimo kompletan vizelni indetitet firme. Na ovaj način dobijate knjigu grafičkih standarda i imate pripremljeno rješenje za sve vrste označavanja i promocije koje će predstavljati vašu firmu

Web baneri

Ukoliko imate potrebe za izradom web banera koji će promovistati vaše usluge ili kompaniju na drugim internet lokacijama, možemo da vam ponudimo ovu uslugu.Baneri mogu da budu statični ili animirani a u skladu sa načinom izrade cijene se kreću od 50KM - 500 KM.

Game developing

Kao novi i interesantan segmet tržišta započeli smo sa izradom igrica za Iphone i Android uređaje.Ukoliko klijent želi na ovaj način da dopre do klijenata, možemo na zahtjev da izradimo interesantnu video igricu koja može da emituje reklamni sadržaj u toku igre.

KONTAKT